Benefiet concert Lichtruim Bilthoven.

 

Benefietconcert Oekraïne met Oleg Lysenko, Anita, Keti, Olga, José & Sophie.
O.a. premiere van mijn melodie-in-de-linkerhand stuk (compositie met melodieuze anti-oorlog citaten). Aanvang 20u in het Lichtruim Bilthoven.

 

Eastern Cultures on 2 Pianos

Hoor wat onze bezoekjes aan de Houtense nieuwkomers uit Syrië, Yemen, Afghanistan en Eritrea hebben opgeleverd aan prachtige melodieën.

 

Pianoduo Maurer-Van Beek bewerkt(e) hun cultureel erfgoed tot arrangementen voor 2 vleugels. Dankzij een fijne samenwerking met de Gemeente Houten, cultuurcentrum Schoneveld en Vluchtelingenwerk is dit project tot stand gekomen en mogen we het resultaat delen in een half-open lucht concert op 26 juni 2022 om 15u in cultuurcentrum Schoneveld.

Aanmelden voor het concert kan al via ondergetekende. Free Entrance!

New York na 1900: Glass, Barber, Gershwin, Porter, Rodgers & Hammerstein, Berlin!

Het Trio Baker-Roomenburg-Van Beek speelt 11 oktober in De Grote Zaal van Theater Aan de Slinger haar New York programma. Tussen de stukken door toelichting over kunst, architectuur en de componisten door Dick Duijst.

Corona-proof opstelling met o.a. 45 tafeltjes voor 1 of 2 personen. Tijdslot van binnenkomst bij aanvang.

Tango Plus in Rotterdam!

Zaterdagavond 16 februari 2019, 20.15 uur in de Fenix Music Factory

Adres: Fenix2 loods, De Kaap (t.o. Hotel New York), 1e verdieping boven de FenixFoodFactory,Veerlaan 21-J, 3072 AN  Rotterdam-Katendrecht.

PARKEREN

Kaarten:  € 15,  studenten van Codarts en kinderen tot 14 jaar: € 10
verkrijgbaar aan de ingang tegen contante betaling.

Tango Plus!

Pianoduo Maurer – Van Beek presenteert haar nieuwe programma “Tango Plus” in Theater Aan de Slinger. Tango-spektakel, maar ook uitstapjes naar het Syrische Lied en Roemeense coceks in nieuwe arrangementen voor 2 piano’s!

10 februari 2019, 15.00 uur

Theater Aan de Slinger, Aan de Slinger 40, Houten

Volwassenen €18,00  kinderen €10,00 (inclusief pauzedrankje)

Kaartverkoop online

Suite 21 (Sweet 21) door Guinnes WR gehonoreerd!

Hihaar!  We hebben het werelrecord “most pianists playing the same piano simultaneously” in handen. 21 pianisten hebben mijn  compositie gespeeld en NB op mijn verjaardag kwam het bericht dat GWR de poging van 24 maart 2018 als nieuw record heeft aangemerkt. Wachten nog even op het gewatermerkte GWR-certificaat, maar het record staat alvast digitaal;-)

opperste concentratie!

Zie ook projectenpagina voor de geschiedenis en motivatie van deze leukigheid.

Pianoduo Maurer – Van Beek

Pianoduo Maurer – Van Beek verzorgt een mooi programma in het Benefietconcert van de Stichting Hospice Utrechtse Heuvelrug.  Denise Jannah zal de tweede helft van dit concert verzorgen.

Zondag 20 mei 15.00 uur

Beauforthuis te Austerlitz

 

Het Dak Eraf Festival 24 maart 2018

Omdat Schoneveld met sluiten bedreigd wordt, nu het dak een enorm dure reparatie boven het hoofd hangt, is het Dak Eraf Festival in het leven geroepen. Van 13 tot 17u Zonnehout 36 te Houten. Tevens nationale Dag van de Muziek. Aansluitend die avond de Cultuurnacht van Houten.

Voor behoud van dit prachtige cultuurcentrum hebben Emily van Orsouw en ik het Schoneveld-lied gemaakt dat ook 24 maart in grote en kleine bezetting te horen zal zijn.

en…21 pianisten zullen de bijgewerkte 200 maten en 21 stemmen tellende compositie Suite 21 spelen op één vleugel!

Flyer programma Festival Het Dak Eraf