Tango Plus!

Pianoduo Maurer – Van Beek presenteert haar nieuwe programma “Tango Plus” in Theater Aan de Slinger. Tango-spektakel, maar ook uitstapjes naar het Syrische Lied en Afrikaanse ritmes in nieuwe composities voor 2 piano’s!

10 februari 2019, 15.00 uur

Theater Aan de Slinger,

Volwassenen €15,00  kinderen €7,50

Suite 21 (Sweet 21) door Guinnes WR gehonoreerd!

Hihaar!  We hebben het werelrecord “most pianists playing the same piano simultaneously” in handen. 21 pianisten hebben mijn  compositie gespeeld en NB op mijn verjaardag kwam het bericht dat GWR de poging van 24 maart 2018 als nieuw record heeft aangemerkt. Wachten nog even op het gewatermerkte GWR-certificaat, maar het record staat alvast digitaal;-)

opperste concentratie!

Zie ook projectenpagina voor de geschiedenis en motivatie van deze leukigheid.

Pianoduo Maurer – Van Beek

Pianoduo Maurer – Van Beek verzorgt een mooi programma in het Benefietconcert van de Stichting Hospice Utrechtse Heuvelrug.  Denise Jannah zal de tweede helft van dit concert verzorgen.

Zondag 20 mei 15.00 uur

Beauforthuis te Austerlitz

 

Het Dak Eraf Festival 24 maart 2018

Omdat Schoneveld met sluiten bedreigd wordt, nu het dak een enorm dure reparatie boven het hoofd hangt, is het Dak Eraf Festival in het leven geroepen. Van 13 tot 17u Zonnehout 36 te Houten. Tevens nationale Dag van de Muziek. Aansluitend die avond de Cultuurnacht van Houten.

Voor behoud van dit prachtige cultuurcentrum hebben Emily van Orsouw en ik het Schoneveld-lied gemaakt dat ook 24 maart in grote en kleine bezetting te horen zal zijn.

en…21 pianisten zullen de bijgewerkte 200 maten en 21 stemmen tellende compositie Suite 21 spelen op één vleugel!

Flyer programma Festival Het Dak Eraf